Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μοσχαρακι στην κατσαρολα με μαυρη μπυρα και πατατες

ΥΛΙΚΑ.
1κιλο μοσχαρι γαλακτος 
300ml μαυρη μπυρα
500γρ πατατες
15γρ νισεστε
1 ξερο κρεμυδι
2 με 3 καροτα
2 κλωναρια σελερι
2 φυλλα δαφνης
ελαιολαδο,αλατι,πιπερι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Κοβουμε το κρεας σε μικρα κοματια και το σοταρουμε στην κατσαρολα με το ελαιολαδο μεχρι να παερει χρωμα,προσθετουμε τα λαχανικα ψιλοκομενα και σοταρουμε για 5 λεπτα,μετα τα σβηνουμε ολα μαζι με την μπυρα και βαζουμε το αλατι,πιπερι,τα φυλα δαφνης και τα μαγειρευουμε για 1 ωρα,σε ενα ταψι βαζουμε τις πατατες σε λιγο λαδι με αλατι και πιπερι,και τις ψηνουμε για 40 λεπτα στους 170 βαθμους,οταν το κρεας ειναι ετοιμο το βγαζουμε απο την κατσαρολα και το σουρονουμε σε ψιλη σιτα και μετα δενουμε την σαλτσα με λιγο νεσεστε,και ριχνουμε το κρεας με την σαλτσα και το σερβιρουμε με πατατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου